ПРОФАЙЛ НПП - ІННА БРЮХАЧОВА

Кафедра технології виробництва та переробки продукції тваринництва

 

Старший викладач кафедри
кандидат сільськогосподарських наук

Інна КЕПКАЛО

 
 

Загальні відомості: народилася у м. Ніжин в 1989 році. Навчалася у загальноосвітній школі № 2 м. Ніжин Чернігівська область.

Освіта: вища.

У 2013 році закінчила Національний університет біоресурсів і природокористування України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», та здобула кваліфікацію технолога-дослідника з виробництва та переробки продукції тваринництва..

Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук.

У 2019 році захистила кандидатську дисертацію зі спеціальністі 06.02.04. «Технологія виробництва продукції тваринництва» (Національний університет біоресурсів і природокористування України).

Дисципліни закріплені за викладачем:

  • Морфологія сільськогосподарських тварин
  • Фізіологія сільськогосподарських тварин
  • Технологія переробки продукції тваринництва
  • М’ясне скотарство
  • Екологія у тваринництві

Сфера наукових інтересів: Обгрунтування ефективних технологій виробництва і переробки продукції в умовах підприємств.

Має понад 20 наукових публікацій.

Наявність наукових публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection:

  1. Брюхачова І. Д. Частота відвідування коровами доїльного робота за системи «добровільного» доїння залежно від їх віку у лактаціях та надоїв. Вісник Сумського Національного аграрного університету. Серія «Тваринництво». 2017. Вип. 5 (29). – С. 140–144.
  2. Костенко В. І., Брюхачова І. Д. Показники деяких технологічних ознак розвитку вим’я корів голштинської породи за умов добровільного доїння. Вісник Сумського Національного аграрного університету. Серія «Тваринництво». 2018. Вип 2 (34)– С. 163–167.
  3. Костенко В. І., Брюхачова І. Д. Частота відвідування доїльного робота різного віку в лактаціях та продуктивності за умов добровільного доїння. Зб. наукових праць «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». 2017. №2 (120). – С. 13–16.
  4. Костенко В. І., Брюхачова І. Д. Характер відвідування доїльного робота коровами різного віку в лактаціях. Аграрна наука та харчові технології випуск. 2018. 3(97). – С. 124–128.
  5. Брюхачова І. Д. Костенко В. І. Вплив розмірів дійок на виконання роботом операції одягання доїльних стаканів. East European Scientific Journal. 2019. №10(14). 34–36. .

Наявність виданого підручника чи навчального посібника або монографії:

Брюхачова І. Д., Хоменко М.О., Себа М.В. Наукове обгрунтування технологічних параметрів вим’я, поведінки та продуктивності корів за системи добровільного доїння. Монографія / Брюхачова І. Д., Хоменко М.О., Себа М.В. – К:, 2022. – 97 с..

Наявність виданих навчально-методичних посібників, посібників для самостійної роботи та дистанційного навчання, конспектів лекцій, практикумів, методичних вказівок, рекомендацій:

  1. Брюхачова І. Д. Зоологія. Робочий зошит для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти «бакалавр». Ніжин: 2022. – С. 72
  2. Брюхачова І. Д. Технологія виробництва продукції тварипнництва. Методичні рекомендації щодо виконання практичних занять студентів денної форми навчання Ніжин: 2022. – С. 65
  3. Брюхачова І. Д. Технологія виробнцтва продукції кролівництва та звірівництва. Методичні вказівки для лабораторних-практичних занять студентів денної форми навчання. Н.: 2021. – С. 60
  4. Брюхачова І.Д. Морфологія сільськогосподарських тварин. Робочий зошит для лабораторних занять для здобувачів вищої освіти «бакалавр». Ніжин: 2022. – С. 58

Наявність науково-популярних видань, консультаційних, дискусійних публікацій з наукової або професійної тематики:

  1. Брюхачова І.Д. Сучасні технології у виробництві продукції тваринництв. Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя. Збірник наукових праць. Ніжин: НДУ Гоголя, 2022. С. 206
  2. Брюхачова І.Д. Перспективи та розвиток технології системи добровільного доїння. Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження. Збірник наукових праць. Ніжин: НДУ Гоголя., 2021. С. 5
  3. Брюхачова І.Д. Буравська Н. Новаційні аспекти виробництва продукції тваринництва. Стратегія розвитку агропромислового сектору: глобальні виклики і національні тенденції. Збірник наукових праць Ніжин: НДУ Гоголя, 2021. С. 313
  4. Брюхачова І. Д., Костенко В. І. Частота відвідування доїльного робота коровами різного віку в лактаціях та рівня продуктивності за умови добровільного доїння. Актуальні проблеми наук про життя та природокористування: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, м. Київ, 28–31 жовтня 2015 року: тези доповіді. Київ, 2017. – С. 58–59.
  5. Брюхачова І. Д. Виконання роботом операції одягання доїльних стаканів на дійки залежно від їх розмірів. Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: VI Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів, м. Київ, 28–29 квітня 2016 року: тези доповіді. Київ, 2018. – С. 155–156.

Гурткова робота: Очолює студентський науковий гурток «Дослідники якості» ВП НУБІП України «Ніжинський агротехнічний інститут»

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net