НОВИНИ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

Сталий розвиток тваринництва та благополуччя тварин: євроінтеграційний діалог влади, науки та бізнесу

Міністерством економіки, довкілля та сільського господарства України та Держпродспоживслужбою вдалося на найвищому рівні організувати та провести науково-практичну он-лайн конференцію «Сталий розвиток тваринництва та благополуччя тварин» яка символічно відбулася 02 жовтня — у Всесвітній день сільськогосподарських тварин.

Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

19 червня на кафедрі технології виробництва і переробки продукції тваринництва успішно пройшов захист бакалаврських кваліфікаційних робіт.

Благополуччя тварин в центрі уваги підвищення кваліфікації кафедри ТВППТ

12 та 13 березня викладачі кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва взяли участь у підвищенні кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників

ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ

22 квітня 2024 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Дослідники якості» під керівництвом старшого викладача Інни КЕПКАЛО.

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/natinubip.ukr

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net