204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (2024 рік вступу)

ПЕРЕЛІК ОСВІТНІХ КОМПОНЕНТІВ

  • ВБ 1.1 Основи наукових досліджень та патентування
  • ВБ 1.2 Біотехнологія у тваринництві
  • ВБ 1.3 Технологічні лінії та обладнання для виробництва кормів
  • ВБ 1.4 Організація племінної справи
  • ВБ 1.5 Харчова хімія
  • ВБ 1.6 Біологічна продуктивність тварин
  • ВБ 2.1 Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
  • ВБ 2.2 Технологія виробництва продукції  бджільництва
  • ВБ 2.3 Основи ветеринарії
  • ВБ 2.4 Біоетика в тваринництві
  • ВБ 2.5 Маркетинг та логістика у тваринництві
  • ВБ 2.6 Технологія виробництва продукції аквакультури
  • ВБ3.1 Автоматизовані системи управління у тваринництві
  • ВБ3.2 Профілактика хвороб тварин
  • ВБ3.3 Технологічне обладнання тваринницьких приміщень
  • ВБ3.4 Технологія забою тварин
  • ВБ3.5 Технологія  машинного доїння
  • ВБ3.6 Декоративне тваринництво
  • ВБ4.1 Безпека харчових продуктів
  • ВБ4.2 Технологічне обладнання цехів по переробці продукції  тваринництва
  • ВБ4.3 Сортування і пакування тваринницької продукції
  • ВБ4.4 Контроль якості продукції тваринництва
  • ВБ4.5 Технологія побічної продукції
  • ВБ4.6 Комплексна переробка вторинної молочної сировини

ФОРМА ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net