БТв231

РЕЙТИНГ СТУДЕНТІВ 2 курсу (гр. БТв231)
спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
денної форми навчання
за результатами ІІ навчального семестру,
складений на підставі успішності з кожної навчальної дисципліни
 
Прізвище, ім'я, по батькові студента Рейтинговий бал Примітка
1
Сорока Вікторія Олегівна 83,06  
академічна
2
Могиленко Артем Євгенійович 74,70   академічна
3
Заруба Яна Сергіївна 68,63  
академічна
4
Росколій Марія Сергіївна 65,59    
5
Голда Сергій Сергійович 64,80  
 
6
Амонський Денис Сергійович 61,54    
7
Забіла Дмитрій Віталійович 61,54  
 
 
РЕЙТИНГ СТУДЕНТІВ 2 курсу (гр. БТв231)
спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
денної форми навчання
за результатами конкурсного балу,
здобутого під час вступу до закладу вищої освіти
 
Прізвище, ім'я, по батькові студента Рейтинговий бал Примітка
1
Лящук Сергій Юрійович 170,342  
академічна
2
Потеряйко Юрій Олександрович 170,007   академічна
3
Голляк Юрій Ігорович 169,494  
 
4
Калитка Назар Олександрович 168,512    

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net