БТв221

РЕЙТИНГ СТУДЕНТІВ 3 курсу (гр. БТв221)
спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
денної форми навчання
за результатами ІІ навчального семестру,
складений на підставі успішності з кожної навчальної дисципліни
 
Прізвище, ім'я, по батькові студента Рейтинговий бал Примітка
1
Бодько Максим Олександрович 83,70  
академічна
2
Божко Дмитро Андрійович 82,20   академічна
3
Федай Владислав Валерійович  60,30  
 
4
Руденко Владислав Станіславович 54,50 сирота соціальна
5
Касьянов Роман Олександрович 54,04  
 
6
Сорока Софія Олегівна 0,00    

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net