Згідно з наказом Міністерства освіти і науки №986-л від 21 листопада 2019 року факультет агротехнологій та економіки розширив спектр спеціальностей, ліцензувавши нову спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань – 20 «Аграрні науки та продовольство» - освітній ступінь "БАКАЛАВР".
Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» отримують освітню кваліфікацію бакалавра з технології виробництва і переробки продукції тваринництва, який повністю підготовлений до виконання функціональних професійних, організаційних обов'язків в сфері виробництва продукції тваринництва та її переробки.
Технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва сприяє зростанню продуктивності сільськогосподарських тварин методом сучасної селекції і біотехнології, створює біологічно та господарсько обґрунтовані умови експлуатації тварин: повноцінну годівлю, програмований рівень вирощування молодняку, сучасні технології відтворення, оптимальний мікроклімат, створює міцну кормову базу.
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ
16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.
(04631) 2-31-30
vstup@nati.org.ua
АДМІНІСТРАЦІЯ
16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.
.
.
(04631) 2-52-70
natinau@ukr.net