Захист виробничої практики студентів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

25 вересня відбувся захист виробничої практики для студентів 4 курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» під керівництвом викладачів  Дмитра Пунтуса та Інни Брюхачової у період з 19 червня по 15 липня.

Виробнича практика є завершальним етапом навчання і проводиться з метою узагальнення та вдосконалення здобутих знань, практичних умінь і навичок на базі конкретного підприємства, оволодіння професійним досвідом та готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності.

Базами практик для майбутніх технологів стали філія «Молочно-товарна ферма «Красносільська» ТОВ «Надія», лабораторія тваринництва інституту та ТОВ «Рожнівка-Агро»

Матеріали, надані студентами на захисті, свідчать про успішне проходження практики та виконання поставлених перед практикантами завдань.

Інна Брюхачова, завідувач кафедри технології
виробництва та переробки продукції тваринництва

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net