Професія на усі часи

28 вересня відбулося знайомство студентів із СП ТОВ «Нива Переяславщини»: до інституту завітав головний технолог Андрій КЛИМЕНКО.

Студенти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ознайомились з основними принципами діяльності та функціонування компанії, свинокомплексами. Андрій КЛИМЕНКО підкреслив зацікавленість керівництва компанії у співпраці з інститутом, запросив студентів для проходження технологічних та переддипломних практик з можливим подальшим працевлаштуванням.

СП ТОВ «Нива Переяславщини» цю спеціальність обрали не випадково тому що, освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» – підготовка фахівців для організації діяльності сучасних ферм з вирощування сільськогосподарських тварин і отримання високоякісної продукції тваринного походження - м'яса та молока.

Інна Брюхачова, завідувач кафедри технології
виробництва та переробки продукції тваринництва

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net