Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів освітньої програми «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

26 лютого для здобувачів 2 курсу освітньої програми «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» була проведена презентація вибіркових дисциплін передбачених відповідною освітньою програмою та навчальним планом.

Вибіркові дисципліни професійної та практичної підготовки надають можливість здійснення поглибленої підготовки за спеціальністю що визначають характер майбутньої професії.

Порядок вибору представила декан факультету агротехнологій та економіки Галина Македон, а гарант освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Інна Брюхачова наголосила на змісті освітніх компонентів.

Студентам запропоновано зробити свій вибір на наступний навчальний рік із запропонованого переліку за допомогою гугл-форми.

Брюхачова Інна, в.о. завідувача кафедри технології
виробництва та переробки продукції тваринництва

 

 

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.

 (04631) 2-31-30
 vstup@nati.org.ua

 facebook.com/infoportalnati

АДМІНІСТРАЦІЯ 

16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.

.
.

 (04631) 2-52-70
 natinau@ukr.net