Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва запрошує на навчання за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Ми здійснюємо підготовку фахівців для організації діяльності сучасних ферм з вирощування сільськогосподарських тварин і отримання високоякісної продукції тваринного походження – м’яса та молока; для організації господарської діяльності на м’ясних та молокопереробних підприємствах; для впровадження існуючих та розробки нових технологій високоякісних та безпечних м'ясних і молочних продуктів.
Випускники спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» можуть працювати:
Спеціальність передбачає підготовку фахівців широкого профілю, які зможуть забезпечувати параметри та здійснювати контроль технологічних процесів при виробництві і переробці продукції тваринництва; використовувати методики оцінки повноцінності годівлі, мікроклімату приміщень та способів утримання тварин; контролювати ведення первинного та зоотехнічного обліку на фермах; володіти професійними знаннями з технології переробки сировини тваринного походження у високоякісні та безпечні м’ясні і молочні продукти; здійснювати ветеринарно-санітарну та технологічну експертизу сировини тваринного походження, молочних та м’ясних продуктів; організовувати безвідходні виробництва на молоко- та м’ясопереробних підприємствах.
Умови вступу на ОС «Бакалавр»:
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ
16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.
(04631) 2-31-30
vstup@nati.org.ua
АДМІНІСТРАЦІЯ
16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.
.
.
(04631) 2-52-70
natinau@ukr.net