27 жовтня 2022 року студенти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та завідувач кафедри Інна Брюхачова взяли участь у навчальному онлайн-вебінарі «Протеїнове та амінокислотне живлення корів».
Американські спеціалісти Thomas R Overton (Cornell University, США) і Peter Yoder (Perdue AgriBusiness Animal Nutrition, США) розказали про особливості протеїнового й амінокислотного живлення та поділилися своїм досвідом оптимізації годівлі дійних корів.
Експерти зауважили, що одним з найбільш вузьких місць в технології виробництва молока є годівля корів. Крім здоров’я і продуктивності тварин, вона може впливати й на економіку господарства, адже її частка в загальній структурі витрат становить близько 65%. Ефективність і повноцінність годівлі залежить від правильно збалансованого раціону, складеного з використанням високоякісних кормів для задоволення потреб тварин у поживних речовинах. Крім цього, велике значення має шлях цього раціону від поля до кормового столу тварини, а саме вирощування зеленої маси, технологія заготівля і зберігання кормів.
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ
16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10,
навчальний корпус № 1,
навчально-методичний відділ.
(04631) 2-31-30
vstup@nati.org.ua
АДМІНІСТРАЦІЯ
16600, Чернігівська обл.,
м. Ніжин, вул. Шевченка, буд. 10.
.
.
(04631) 2-52-70
natinau@ukr.net